Hogyan keress pénzt online II.rész

rugalmasság és a helyfüggetlenséget az online munkák legnagyobb előnye.  A pandémia idején, amikor mindenki elgondolkodik, azon, hogy, hogyan keress pénzt online és érhet el biztos keresetet 100%-ban otthonról!

Csokorba szedtem neked a lehetőségeket és mindegyikről külön külön írni fogok!

Minden héten különböző online pénzkeresési lehetőségeket fogunk taglalni! Tarts velem, és kezdj el online meggazdagodni!

A mai 5 lehetőség egymástól függetlenül is, viszont egymásra épülve is hasznos

Íme az 5 mai témánk:

  1. Termékek eladása az interneten
  2. Termékek eladása az Etsy-n
  3. Online Marketing, SEO és SEA
  4. Email marketinges
  5. Közösségi média menedzser
Hogyan keress pénzt online?

1.Termékek eladása az interneten

Ami ennél a pénzkeresési formánál a legfontosabb az az, hogy az a termék amit készítesz az egyedi legyen, valamint olyan legyen amit hasznos, így sok emberhez eljut és visszatérő vásárlóvá válnak.

A mai világ nagyszerűsége, hogy az egész világ a zsebedben van mobiltelefon formájában. A közösségi média ereje minden nap veled van, ha kreatív vagy!

Minden ember először az interneten keres rá arra a termékre amit venni szeretne, mivel ez a vásárlás legegyszerűbb formája. Készíts olyan tárgyat, eszközt ami egyedi és hasznos.

Az eladás legjobb formája az az, hogy készíts vagy készíttess egy webshopot, ahol kínálod a termékedet. Ha a költségvetésed megengedi akkor mindenképpen egy hozzáértő emberrel készíttesd el azt, ha nem akkor vannak ezekre nagyszerű oldalak, ahol egy előre elkészített sablonból válogathatsz, majd kibérelheted azokat.

Akkor az első és a második lépés megvan, következik a reklám! Szintén nézzük a pénzügyi hátterét a dolgoknak. Ha kevés a költségvetésed akkor ezekre nagyszerű megoldást nyújtanak a közösségi média oldalak (Facebook, Instagram, TikTok, stb..). Ezeken az oldalakon kreativitásodat kiélve érheted el az embereket a termékeiddel, kép vagy videó formájában megosztott tartalommal növelheted a bevételedet.

Ha rendelkezel alaptőkével akkor mindenképpen valami fizetett hirdetési formát válassz, gondolok itt a Google hirdetési felületére, vagy a közösségi média oldalak által felajánlott kiemelési és hirdetési felületeket! Ezekkel hatékonyan be tudod állítani melyik területen jelenjenek meg a hirdetéseid!

Ha Minden kész akkor csak várni kell és megérkeznek a vevők!

2.Termékek eladása az Etsy-n

Az Etsy a legnépszerűbb webshop, ahol az emberek az általuk készített termékeket eladhatják!

Ha megvan az amit akarsz árulni, ez a termék ötletes és egyedi akkor a siker el van könyvelve számodra! Az oldalon nagy keletje van a kézműves termékeknek. Az oldalon rengeteg kategória közül válogathatunk, szájmaszk, fali dekoráció, ajándék ötletek, stb..

Ha megvan az a termék amit szeretnél eladni akkor nincs más dolgod, mint regisztrálni és eladóvá válni az oldal utasításit követve. Mindezek után készen állsz arra, hogy elkészítsd az első hirdetésedet.

A legnépszerűbb online pénzkeresési forma az ez, mivel kevés energiabefektetéssel viszonylag biztos bevételi forrást kínál.

Törekedj mindig arra, hogy a terméked legyen mindig minél különlegesebb és egyedibb. Ha ezeket betartod akkor biztos bevételi forrássá válik számodra.

3.Online Marketing, SEO és SEA

Az online marketingről bővebben itt olvashatsz!

Bevezetés az online marketing világába

Rengetegen foglalkoznak mostanában az Online Marketinggel, viszont azok akik lelkesek és képsek tanulni azoknak nagyon jó bevételi forrássá válhat! Az online marketing egy olyan módja az online pénzkeresésnek ahol különböző kategóriákat különböztetünk meg.

  • Az első a Közösségi média manager
  • A második a SEO (Search Engine Optimization – keresőoptimalizálás)
  • A harmadik a SEA (Search Engine Advertising – kereső motoros hirdetés)

A közösségi média managerekről a lejebb bővebben olvashatsz.

SEO. Azok az emberek akik ezzel foglalkoznak felelnek azért, hogy különböző oldalak a mai keresőmotorokon (Google, Yahoo, stb.) megjelenjenek. Kreatív szövegeket készítenek az oldalakra valamint keresőbarát kulcsszavakat kutatnak azért, hogy az oldalunk vagy bejegyzésünk előrébb kerüljön az előbb említett keresőmotorok találati listáján.

SEA. Ez a terület felel azért, hogy a weboldalunk vagy webshopunk hirdetve legyen a keresőmotorokon, amik automatikusan előrehelyezik az oldalunkat, bizonyos keresőbarát kulcsszavaknál.

Ha ezt a fajta pénzkeresési formát választjuk akkor készülni kell arra, hogy sok-sok tanulmányt kell elolvasni, rengeteget kell utánajárni különböző eszközöknek, és ami a legfontosabb, hogy rengeteg tapasztalatot kell szereznünk.

Ha kezdők vagyunk akkor érdemes keresni egy olyan, tapasztalt személyt aki el tud vállalni mentorként téged, és akkor tőle megtanulni a szakma csinját bínját!

4.Email marketinges

Hogyan keress pénzt online?

A Marketing legfontosabb eleme az email marketing. Ezen belül egy cég a termékét email kampányokon keresztül hirdeti.

Ha meggyőző ember vagy akkor ez a munka a tökéletes lehet számodra!

Nincs más dolgod, mint keresni egy olyan vállalkozást amelynek szüksége van marketingre, vállalja be címkutatást számukra, a közösségi oldalakon rengeteg csoportot találsz ahol az emberek összegyűlnek egy bizonyos érdeklődési körrel.

Keresd meg a legmegfelelőbb csoportot és gyűjtsd össze az email címeket amikre később fel tudsz építeni egy kampányt.

Ha jól csinálod és eredményes leszel, akkor eléred azt, hogy nem kell keresned a cégeket, vállalkozásokat, hanem ők fognak felfigyelni rád és akkor már több munkát el tudsz vállalni.

Az ilyen marketingeseket általában hosszútávra alkalmazzák, vagyis nem kell attól félned, hogy átmeneti munka lesz belőle.

5.Közösségi média menedzser

Az egész világon több milliárdan vannak fent valamilyen közösségi média felületen. Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, Pinterest és még sorolhatnám.

Minden sikeres cégnek, vállalkozásnak muszáj fent lenni ezeken!

Ezeket az oldalakat kezelik a Közösségi média menedzserek. Ezeken a platformokon növelik az ismeretségét a cégnek vagy terméknek! Ráadásul ők felelnek azért, hogy az ilyen oldalakról beérkező kérdésekre/panaszokra olyan választ adjanak, hogy azzal a céget és a terméket jó színben tüntessék fel.

Ha rendelkezel megfelelő kommunikációs képességgel akkor nagyon jól tudod hasznosítani azt a cégeknek a menedzselésében! A cégeknek vagy különböző termékeknek a képének javítása az elsődleges cél, ezenfelül ügyfélszolgálat biztosítása sem elhanyagolható.

Ez a munka 100%-ban online végezhető, mivel gyakorlatilag bárhonnan végezheted, ha rendelkezel internetkapcsolattal és valamilyen eszközzel (mobiltelefon, laptop).

Összefoglaló

Mindenképpen lehetséges pénzt keresni az interneten, viszont minden szakma más és más, ezért különböző előnyei vannak az egyiknek mint a másiknak!

Gondolkozz el azon, hogy milyen erősségeid vannak és melyik a legjobb módja annak, hogy ezeket kamatoztatni tudd. Az olyan portálok, mint

Meg kell találnod azt amihez értesz és amiben a legjobb vagy, és azt, hogy melyik a legjobb módja annak, hogy ezt átadd.

Online pénzkeresőként, tudnod kell azt, hogy nem megy minden egyből elsőre. Eleinte minden kezdet nehéz és a nagy siker csak kemény munka árán jön, viszont, ha veszed a fáradtságot arra, hogy beletedd ezt a munkát abba amit csinálsz akkor a jövedelem garantált!

Leave a Comment